Organisatie in verandering; team- en groepsgerichte trajecten

In mijn visie groeit een organisatie als mensen het beste van zichzelf inzetten.

Elk veranderingstraject staat op zichzelf. Een integratietraject slaagt als men in een vroeg stadium medewerkers informeert en betrekt en de inzet en kwaliteit van alle betrokkenen benut. Organiseren van informatiebijeenkomsten, verbinden van doelen en belangen, implementatie van de visie in gezamenlijkheid op alle niveaus geeft een enorme positieve input aan de nieuwe organisatie. De verandering verloopt dan organisch, in principe is alles al aanwezig om een organisatie effectief te veranderen.

Lees verder…

 

Acteren en workshops op maat

Op het gebied van psychodrama en improvisatietechnieken heb ik een aantal jaartrainingen gevolgd. U kunt mij inhuren als trainersacteur.  Aan de hand van ingebrachte casuïstiek krijgen deelnemers de gelegenheid te oefenen en ervaring op te doen in methodisch handelen. Voor verschillende doelgroepen is dit een effectieve leermethode.

Individuele trajecten: Life-coaching en Energiemanagement

“Het leven wordt vooruit geleefd en achteraf begrepen”

 Ik ben nieuwsgierig wat de mens beweegt, waar zijn uitdaging, kracht en passie ligt in werk.

Lees verder…

Van stress- naar energiemanagement!

Als je last van stress hebt dan gaat het vaak over gevoelens die een overmatige spanning oproepen. Deze gevoelens zijn een reactie op een of meerdere stressvolle situaties. Die eerste reactie wordt vaak de alarmfase genoemd.

Lees verder…

Reacties van deelnemers aan diverse trainingen:

 

Je humor maakt het voor mij lichter,ik vind je open en confronterend maar het klopt wel. In mijn werk als maatschappelijk werker heb ik veel nieuwe tools meegekregen.

Kees

Ons team heeft tijdens de teambuilding veel kunnen herontdekken, waar onze kracht ligt en de verbinding.

José

Ik ga meer oplossingsgericht coachen en mijn invloed vergroten in mijn teamleiderschap.

Jacob