Loopbaanverandering

Ik geloof oprecht dat ieder mens zijn / haar eigen talenten heeft meegekregen op aarde en deze tot uitdrukking mag brengen. Je bent hier niet voor niets gekomen, ieder mens heeft een bedoeling, een levensthema. Steeds meer mensen kiezen werk, of realiseren werk vanuit een natuurlijk gedreven passie. Durf, ook in tijden van crisis jouw pad te lopen als het gaat over het benutten van je talenten, je kwaliteiten.

In een passend traject, werken we aan een nieuw loopbaanperspectief. De manier waarop ik met je aan de slag ga als loopbaancoach, brengt je dichter bij je essentie, eigenwaarde en bezieling.  Natuurlijk is wandelcoaching een onderdeel van dit traject, in de natuur ontmoet je de stilte en vanuit de stilte ontstaat er weer beweging. In het bos gebruiken we objecten die dienend zijn en kom je vaak tot verassende inzichten. Je krijgt inzicht in de licht- en schaduwkanten van je aangeboren kwaliteiten. Jij bent UNIEK in wat je te brengen hebt in werk en leven! 

 

Een loopbaanopstelling behoort tot de mogelijkheden en maakt zichtbaar wat “ten diepste” in jou tot uitdrukking wil komen!

“Ik weet niet wat ik wil in werk, ik wist al nooit wat ik wilde worden, ik doe maar wat. Ik wil een carrière switch gaan maken en weet niet te kiezen. Ik ervaar geen uitdaging en passie meer in dit werk. Ik wil hogerop in de organisatie, ik ervaar hierin tegenslagen en wil hier meer zicht op krijgen.”

Een loopbaanopstelling brengt vanuit een geheel nieuwe zienswijze vaak een verassend inzicht en een heldere uitkomst. We gaan op zoek naar eventuele belemmerde overtuigingen en /of blokkades waarmee jij jezelf vast zet. En deze ruimen we eens lekker allemaal op. Vanuit dit nieuwe bewustzijn ga jij de bevrijding weer ervaren en kan de ziel weer vrij stromen, je durft weer te kiezen vanuit je kern, krachtig en waarachtig.

Terug naar Ondernemen met bezieling.