Ondernemen met bezieling voor vrouwelijke ondernemers:

Stop met de bewijswereld te voeden, maak je vrij en weet dat jij als vrouw in essentie“de maker”bent van de manier waarop er geleefd wordt en de maatschappij zich vormt.

Maak ruimte voor wie jij “in wezen”bent, dan wordt jij je eigen beste vriendin,dan sta je onafhankelijker in je werk en genereer je meer vreugde en bezieling.

In dit traject”ondernemen met bezieling,” moedig ik  vrouwelijke ondernemers aan, te werken en te leven vanuit haar vrouwelijke essentie. Tot mijn vreugde zijn er steeds meer vrouwelijke ondernemers,- managers en- leidinggevenden die haar vrouwelijk potentieel naar buiten brengen vanuit vrouwelijke heelheid en kracht.

Wil jij authentiek “vrouw zijn” en vanuit harmonie en ware bestemming je onderneming leiden? Misschien herken je jouw ontwikkelingspad in onderstaande vragen?

 

  • Hoe leid ik mijn onderneming vanuit vrouwelijke basisprincipes?
  • Hoe versterk ik mijn intuitie en werk ik meer vanuit mijn hart en gevoel?
  • Op welke wijze betrek ik mijn “innerlijk weten” in besluitvormingprocessen?
  • Hoe bundel ik de wijsheid en vrouwelijke kwaliteiten binnen mijn onderneming?
  • Hoe stimuleer in resultaat verantwoordelijkheid en gezond vrouwelijk manifest?
  • Hoe kan ik “organisch”veranderingen in zetten en vanuit gezamenlijkheid mijn visie uitdragen?

 

Graag wandel ik een eindje met je op in ondernemersland, ik ben ervaringsdeskundig en je personal coach. In een vijftal gesprekken van twee uur komen we tot de kern en hervind je hernieuwde spirit en voeding om vol vertrouwen verder te gaan. Natuurlijk ben ik ook sparring- partner en adviseur voor de “mannelijke” ondernemers! Maar ik zet de vrouwen graag in het zonnetje als prachtige aanvulling op de manpower!

 Terug naar Ondernemen met bezieling.,