Startende ondernemers

Wanneer deze wisselwerking vrij stroomt, is er sprake van een bezield ondernemerschap. Persoonlijke ontwikkeling, commercie en dienstbaarheid zijn in harmonie. Jouw unieke passie, je oorspronkelijke droom, is de kern van je onderneming. Jij bent hierin je eigen product. De mate waarin jij je passie en drijfveren helder hebt en in staat bent deze te vertalen naar een duidelijke visie, concept en product bepaalt de uitstraling.

Dit alles verhoogt je plezier en je succes van jou als ondernemer en vormt het uitgangspunt van een begeleidingstraject op maat. We kijken altijd wat er binnen jouw budget mogelijk is en maken samen een haalbaar plan.

Mijn focus ligt op de binnenkant van jouw bedrijfsvoering: wie ben jij, wat bezielt je, wat wil je écht en wat zijn je talenten? Is je droom met een dikke luchtbel of zit het in je bloed en ligt hier je kracht? Hoe verhouden jouw wensen zich tot de huidige arbeidsmarkt?

Hoe maak je de juiste keuzes op het juiste moment in je leven? Dit vraagt even stilstaan en onderzoeken of je voldoende ondernemerskwaliteiten bezit of deze eerst verder moet ontwikkelen. Zo ja, dan leer je met hoofd en hart te ondernemen.

Je leert focussen en concrete doelen stellen. Je kiest een NICHE…een plek op de markt waar jij het meest floreert! Onderzoeken of je de basis kan vormen voor een goedlopend bedrijf. Je leert je presenteren en positioneren. Je leert wat aan de basis ligt van marketing, het beheren van je bedrijfsprocessen en effectief netwerken. Aan het eind van dit traject ligt er een passend, realistisch plan op tafel.

Terug naar Ondernemen met bezieling.