Reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers aan de vrouwengroepen:

Anne heeft de gave om een groep totaal verschillende vrouwen te verbinden. Ik vind de bijeenkomsten heel plezierig, veilig, inspirerend en ik voel me welkom zoals ik ben.

Het is fijn te zien hoe Anne met een groep vrouwen direct tot de diepste gevoelens door dringt, direct tot de kern van de zaak komt.

Wat ik als zeer prettig ervaar is dat Anne iedereen als een geheel ziet, afzonderlijk, zonder oordeel.

Ik ervaar Anne als een open, wijze, zachte, directe vrouw.
Dat Anne dit werk al jaren doet, merk ik door haar natuurlijke aanpak en zichzelf zijn in de begeleiding van groepen.

Reacties van deelnemers aan diverse trainingen:

Je humor maakt het voor mij lichter,ik vind je open en confronterend maar het klopt wel. In mijn werk als maatschappelijk werker heb ik veel nieuwe tools meegekregen.

Ons team heeft tijdens de teambuilding veel kunnen herontdekken, waar onze kracht ligt en de verbinding.

Ik ga meer oplossingsgericht coachen en mijn invloed vergroten in mijn teamleiderschap.

Reacties van ouders en kinderen:

Ons gezin heeft binnen een korte tijd veel inzichten verworven, het fijne is dat Anne handelt vanuit onze mogelijkheden en op een zeer positieve manier meedenkt en adviseert.

Ik vond het eerst maar niks met een coach praten, maar met Anne heb ik ook veel gelachen en ik voelde me gesteund. Ik was blij dat ons hele gezin meewerkte.(puber 13 jaar)

Reacties van mensen die een individuele traject hebben doorlopen:

Ik kan beter mijn grenzen aan te geven en ik hou veel meer energie over voor de leuke dingen in mijn werk als personeelsconsulent.

Ik heb meer lef in mijn donder gekregen. Mijn medewerkers waarderen mijn directheid, als manager, veel meer dan mijn eindeloze begrip!

“Volg je hart en durf risico’s te nemen,” zei jij twee maanden geleden,nu ik ga een eigen zaak beginnen!

Reacties van collega’s:

Anne is een puur licht mens met scherpe inzichten door helder voelen en weten. Ze is expert op gebied van stressmanagement Haar eigen persoonlijkheid is altijd in ontwikkeling en instrument om andere mensen in hun proces te ondersteunen.

Ik vind het een genot met jou samen te werken en te trainen in gelijkwaardigheid, je creativiteit en humor werken heel stimulerend.