Goedendag, dank je wel dat je belangstelling toont voor mijn website.                                                       

 

Ik ben Anne Nowee. In diverse organisaties heb ik verandertrajecten begeleid en zelfsturende teams opgezet. Ik heb veel trainingen gegeven gericht op constructief samenwerken en effectief communicatie. Ruim dertig jaar, coach ik mensen op verschillende levensgebieden; leefstijl en vitaliteit, ondernemerschap en loopbaanverandering, stressmanagement, relatievraagstukken en ouderschap. Vanuit mijn systemische achtergrond begeleid ik echtparen met relatieproblemen. Relatietherapie geef ik ook samen met mijn man, Gerrit Nellissen. Hij is gespecialiseerd in lichaamsgerichte relatietherapie. 

Een grote toegevoegde waarde in mijn werk is wandelcoaching en het geven van opstellingen. Het werkt enorm verrijkend en inzichtgevend en is niet meer weg te denken in mijn manier van werken.

Kijk gerust eens verder op mijn website en wil je mij persoonlijk spreken, bel me gerust.          Telefoon: 06-20254267

Werk en opleiding

Naast de praktische uitvoering van werk, in de functie van pedagogisch werker en maatschappelijk werker, volg ik de MBO- Inrichtingswerk. Daarna volg ik de HBO- Maatschappelijk werk en de Voortgezette Opleiding / Organisatie Beleid en Management. In die tijd werk ik als bedrijfsmaatschappelijk-werker bij de gemeente Apeldoorn. In mijn dagelijks werk hanteer ik de beroepscode voor maatschappelijk werk en geheimhoudingsplicht, daarmee is de vertrouwelijkheid gewaarborgd.

Ik haal mijn onderwijs- en supervisiebevoegdheid. Medio 1990 word ik mede-eigenaar van I & O Balans, later Academie voor Zingeving en Levenskunst genoemd. Ik bekwaam me in het trainersvak, ontwikkel trainingen en leergangen, geef organisatieadviezen en individuele coaching.

In deze vervolgstudie richt ik me op de integrale psychologie bij het ITIP, Counselen en Coachen, Neurolinquistisch Programmeren, Psychodrama, Systemisch werken en opstellingen bij o.a. het Bert Hellinger Instituut en Phoenix. Studeren en ondernemen gaan samen op en met veel plezier werk ik bijna 20 jaar samen met Fenny Heek. Eind 2009 volg ik een mijn eigen pad en mijn praktijk Labyrint krijgt gestalte.

 Ik ben iemand die de stof graag omzet in de praktijk en het later doorgeef aan anderen. Ik ben creatief, hulpvaardig en heb snel inzicht in processen. Op originele eigenwijze werk ik met humor en een open hart. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn kleinkinderen, Senna en Tijn. Zij openen mijn hart en mijn liefde voor kinderen groeit met de dag. Schrijven is een grote hobby van me, in 2017 heb ik een autobiografisch boek geschreven; ‘Geloof, hoop en angst.’ De helende werking die dit alles teweeg heeft gebracht, brengt me nog meer licht op mijn levenspad. 

 Reacties van collega’s:

 

Anne is een puur licht mens met scherpe inzichten door helder voelen en weten. Ze is expert op gebied van stressmanagement. Haar eigen persoonlijkheid is altijd in ontwikkeling en instrument om andere mensen in hun proces te ondersteunen.

Ik vind het een genot met jou samen te werken en te trainen in gelijkwaardigheid, je creativiteit en humor werken heel stimulerend.

Fenny