Bezield ondernemerschap

Er is een taal die iedereen begrijpt

Dat is de taal van de geestdrift

Dingen die je doet met hart en ziel

Op zoek naar iets wat je wilt of waar

je in gelooft.

– Rumi

                                  

Lees verder…

 

Startende ondernemers

Een zelfstandige onderneming starten en op zoek naar een businesscoach?

Allereerst onderzoeken we samen of het zelfstandig ondernemerschap echt bij jouw past!

Je dagelijkse ondernemerspraktijk dient namelijk een reflectie te zijn van wie jij ten diepste bent; als mens en als ondernemer.

Lees verder…

Loopbaanverandering

Kies een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken. Hoe creëer jij je eigen werkelijkheid en durf je echt voor werk te kiezen waar je blij van wordt, waar je hart sneller van gaat kloppen en waarvan je diep van binnen weet: “dit is het, hier gaat het over, dit raakt mijn kern, mijn wezen, dit wil ik uitdragen in mijn leven!”

Lees verder…

Door omstandigheden gedwongen te stoppen met je onderneming?

In dat geval is een personal coach die je ondersteunt in dit proces, er is ruimte voor verwerking en het te nemen verlies. Iemand die me je meedenkt over de toekomst. Een aantal gesprekken werkt al geestverruimend en ondersteunend. Je leert relativeren en de situatie op een andere manier benaderen. Dit geeft je moed en kracht om je levenspad in werk te vervolgen vanuit een nieuw perspectief.

 Reacties van ondernemers:

 

Ik heb geleerd dat naast het opbouwen van mijn eigen bedrijf, de aandacht en ruimte voor mijzelf enorm belangrijk blijft.

Anne heeft mij enorm veel geleerd o.a. hoe ik als ondernemer succesvol kan netwerken en op welke wijze ik mijn vaardigheden kan benutten. Ik vond het eng en spannend en nu vind ik het leuk. Ik ben mijn eigen visitekaartje!

Linda

Mijn klanten waarderen mijn directheid en doortastendheid, ook als ik mijn grenzen aangeef.
Auke

“Volg je hart en durf risico’s te nemen,” zei jij twee maanden geleden,……….nu ik ga een eigen zaak beginnen!
Ron